HAPPY NEW YEAR!

This may be a bit early but it is new years somewhere on this earth XD 
But Happy New Years guys!!! Let's hope that this year will be just as epic as 2012. We've met so many new people and done some random sh*t as well, let's work our asses to reach our main goal.
 
note: Goal = Go to Korea one day...
 
 
 
 

Comments
Postat av: Daniella

Det känns så konstigt att fylla på erat inlägg om att ni tar en paus med mina kommentarer så jag skriver här istället XD
Sv: Det var en bra idé faktiskt, jag ska nog kolla ifall det går :D
Asså jag skulle inte ha något emot att du klänger på mig :p Kul att få en ny vän redan när man börjar gymnasiet :D
Just nu är jag rätt så osäker, höstterminens betyg var 212 poäng tror jag, kommer inte ihåg, kanske mer eftersom jag lyckades prata med min musiklärare att höja mig c: Men jag hoppas på att komma över 230 poäng, det känns som att jag anstränger mig men lärararna ser inte det, det finns många i min klass som skiter i skolan och jag och några få kämpar men jag tror att de inte vill ge mig höga betyg för att jag är utländsk, sjuk tanke right? Jag har bara den känslan om att de inte vågar ge höga betyg till de utländska som faktiskt jobbar, jag mår illa när jag ser att jag har nästan samma poäng som en tjej i min klass som skiter totalt i skolan och blir glad ifall hon får ett E, seriöst XD Så just nu känns det som att jag bara kommer komma in på Rönninge(enda gymnasiet där jag bor :p)

2013-02-02 @ 14:36:57
URL: http://coffeecaramel.blogg.se
Postat av: Daniella

Sv: Haha det är lugnt :D
Haha gud, du behöver inte oroa dig. Jag vet själv att jag inte kommer in där ;) Jag förstår inte ens själv varför jag sökte in till en massa skolor som jag vet att jag inte kommer in på XD Liksom alla mina kompisar de har så höga krav, har skitbra betyg, de söker in till Södra Latin, Östra Real och Kungsholmen, och jag vill också känna mig lika duktig så då försöker jag välja skolor som också är sådär bra, fast inte har lika höga krav :p Jag vill verkligen inte gå på Rönninge gymnasium, det är det enda gymnasiet som finns där jag bor och alla i min klass kommer att börja där, och ärligt talat så har jag ingen lust att vara med de igen -.- Alla ska jag ta samma linje också..

Tack för tipset! Jag förstår vad du menar, jag vet själv att jag inte anstränger mig så mycket, men förr då gjorde jag det skitmycket och hoppades på bra betyg men fick inte, nu orkar jag inte kämpa längre. Det låter konstigt, men det är nästan som att jag kan känna att de inte tycker om mig. De ser mig liksom inte, jag är osynlig för alla lärare, jag hatar när det är upprop och så frågar läraren vart jag är någonstans och så sitter jag precis framför den läraren, liksom jag är osynlig. Jag kan klart och tydligt se att lärararna inte VILL ge bra betyg till mig och andra utländskar i min klass. Liksom, på slöjden då arbetar jag så mycket jag kan, jag suger på att sy men jag försöker ändå, och jag ber om hjälp för det är det man ska göra när man inte förstår, men då får min lärare sån jävla damp, hon hatar mig så fort jag frågar mig om hjälp, hon får mig att verka dum i huvudet och det värsta är att hon måste skälla ut en inför hela klassen. Sen känns det som att min svenska lärare inte vill ge mig högra en C, jag tror att han är rädd för att jag kan bättre svenska än många svenskar i min klass, och det är ju fel att en utländsk ska få bättre betyg än en utländsk, liksom svenskar frågar MIG om hur man stavar, jag frågar aldrig de. Blä, haha jag orkar inte med skolan >.<

Hur är det i skolan föresten? Mycket plugg? Går det bra för Bo Bae? :) Känns så konstig när ni inte uppdaterar D:

2013-02-23 @ 10:06:36
URL: http://coffeecaramel.blogg.se
Postat av: Daniella

Sv: Haha det var ett tag sedan XD Men jag antog att du var upptagen och därför svarade inte du :)

Asså ja, jag har inte fått reda på mina betyg än, men jag känner mig rätt så säker, jag tror inte att jag har sänkt mig i något ämne, men jag vet att jag har höjt mig, är lite förvånad eftersom det bara har gått fem månader och mitt betyg har liksom höjts i några ämnen, många säger att det är svårt att försöka höja sig på så kort tid! Men jag hoppas inte för mycket :)
Och jag tycker att det har gått bättre att plugga, det har gett bra resultat liksom :D

Haha lol, ja saknar eran blogg! Herregud nu skrämmer du mig D: Haha jag ska förbereda mig, men vill inte tänka på gymnasiet just nu, får bara ångest :p När får ni skolavslutning?

2013-05-26 @ 21:46:26
URL: http://coffeecaramel.blogg.se

Comment the post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (Only we can see it)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback


We're two people who are living every fangirls dream (kind off...) In our blog you'll be able to read everything from the awesome duo M2stasch (us of course) to random stuff, news and about any other groups as well. We hope that you will enjoy visiting our blog and leave with a smile on your face! ^o^ /B.R.A - Best Rapper Aevah! & Bo Bae (but you can call me Bo)

RSS 2.0